Всеукраїнський конкурс “Віртуози Сумщини”

15-16 березня у місті Суми відбувся І Всеукраїнський конкурс юних виконавців на народних музичних інструментах «Віртуози Сумщини», у якому взяли участь учні Лебединської дитячої школи мистецтв імені Б.Р. Гмирі Кирил Римар, учень 2 класу, гітара та Андрій Суворов, учень 8 класу, гітара, клас викладача Олександра Ковальчука.

Учні дитячих музичних шкіл та шкіл мистецтв 11 областей України змагалися у різних вікових категоріях на звання кращого виконавця на народних інструментах. У номінації «Гітара» оцінювали гру талановитих юних музикантів поважне та високо професійне журі: Микола Михайленко, професор кафедри народних інструментів Національної музичної академії України імені П.І. Чайковського, Олена Дроздова, викладач по класу гітари Київського інституту музики імені Р.М. Глієра та Тетяна Литовченко, викладач по класу гітари Сумського вищого училища мистецтв і культури імені Д. Бортнянського.

Кирил Римар у молодшій віковій категорії в номінації «Гітара» став дипломантом конкурсу, а Андрій Суворов у старшій віковій категорії в номінації «Гітара» посів призове ІІІ місце.

Викладачі Лебединської дитячої школи мистецтв щиро вітають переможців конкурсу та їх викладача Олександра Ковальчука та бажають подальших успіхів і натхнення у виконавській і конкурсній діяльності!

Заступник директора з навчально-виховної роботи Лебединської дитячої школи мистецтв імені Б.Р. Гмирі Любов Суворова.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *