Вітали працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

Їх найважливіше завдання – аби оселі містян були зі світлом, теплом та водою, а вулиці – чистими, впорядкованими і затишними. 16 березня, напередодні професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, яке відзначається в Україні у третю неділю березня, у стінах Лебединської міської ради відбулися урочистості, присвячені цій даті.

До працівників житлово-комунального господарства міста з теплими словами привітань та найкращими побажаннями звернувся міський голова Олександр Бакликов. Міський голова подякував усім представникам цієї сфери за їхню працю, підкреслив визначну важливість завдань, які виконують комунальні служби та висловив сподівання і на подальшу плідну співпрацю на благо всієї громади міста. Також Олександр Миколайович нагородив почесними грамотами Президії Сумської обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства директора КП «Водоканал» Миколу Литовченка та касира-бухгалтера КП«Лебединське будинкоуправління мікрорайону «Черемушки» Ніну Олійник.

Грамотами міського голови за особистий вагомий внесок у розвиток галузі житлово-комунального господарства міста, сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків було відзначено водія КП «Комбінат благоустрою Володимира Авраменка, електромонтера КП «Лебединтеплоенерго» Віктора Куценка, тракториста КП «Комбінат благоустрою» Леоніда Лисака, пічника КП «Лебединська житлово-експлуатаційна контора» Миколу Ляшка, слюсаря аварійно-відновлювальних робіт водогону КП«Водоканал» Василя Марченка та слюсаря-сантехніка КП«Лебединське будинкоуправління мікрорайону «Черемушки» Володимира Романенка.

[layerslider id=”221″]

До привітань приєдналися заступники міського голови Олександр Білокобильський та Олена Кірєєва, побажавши комунальникам міста тихого сімейного щастя, злагоди, любові і взаєморозуміння, підтримки з боку рідних та близьких і, звичайно ж, сил і наснаги для нових добрих справ.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *