Тарасова доля – то правда жива!

У березні під час так званих «Шевченкових днів» у приміщенні Лебединського міського центру культури і дозвілля для дітей міста та учнів ЗОШ І-ІІІ ступенів №5, як безпосередніх учасників дійства, був організований літературний вечір «Тарасова доля – то правда жива!», присвячений  204-й річниці з дня народження славетного поета Тараса Григоровича Шевченка.

Захід відбувся у затишній читацькій залі міської бібліотеки №2. І йому передувала виставка примірників творів видатного поета, письменника, художника, духовного взірця української нації. А також творів про Тараса Григоровича  Шевченка інших відомих авторів, яку підготували завідувачка  міської бібліотеки №2 Тетяна Харюшина  та бібліотекар Надія Демченко.

  

Цього дня творчі працівники МЦКД, бібліотекарі, вчителі ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 а також їхні учні розповідали вірші великого Кобзаря. Дізнавалися про невідомі факти з життя  великого співця українського народу, під час перегляду пізнавальної презентації про часи дитинства маленького Тараса,згадували українські традиції того часу.  Разом з солісткою вокальної студії «Овація» Оленою Червяк співали пісні на слова Т. Г. Шевченка.

Учасники заходу здійснили захоплюючу подорож сторінками життя і творчості нашого славетного земляка, генія українського народу – Тараса Григоровича Шевченка.

Відділ культури і туризму.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *