Мешканці міста не лишились байдужими до долі немовляти

Як уже відомо, в Лебедині у ніч проти 9 березня в під’їзді двоповерхівки місцева жителька під дверима своєї квартири знайшла покинутого двомісячного хлопчика, який просто лежав, загорнутий у ковдру, на підлозі й плакав. Жінка одразу ж викликала поліцію та медиків. Дитина була доставлена до Лебединської районної центральної лікарні.  Інспектором з ювенальної превенції Лебединського ВП Дмитром Кулагіним, в присутності начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Лебединської міської ради був складений акт про підкинуту дитину.

Наразі малюк перебуває у дитячому відділенні комунальної установи Лебединська районна центральна лікарня ім. лікаря К.О.Зільберника. Завдяки зусиллям численних небайдужих мешканців міста, волонтерів, активістів громадської організації «Місто 2.0», представників політичної партії «Національний корпус» зараз малюк забезпечений одягом, памперсами, дитячим харчуванням, медикаментами, іншими необхідними речами. Працівниками лікарні малюкові забезпечено надання кваліфікованої медичної допомоги. Висловлюємо вдячність усім небайдужим за виявлену турботу про знайденого хлопчика, особливо жінці, яка перша прийшла на допомогу малюку, забрала його в свій дім та опікувалась ним доки не прибули поліція та швидка.

За словами начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Лебединської міської ради Світлани Древаль, зараз усі зусилля як міської влади, так і правоохоронних органів спрямовані на пошуки матері хлопчика та вирішення питання щодо подальшого влаштування немовляти.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *