Дорогі жінки!

Дозвольте від щирого серця привітати Вас з прекрасним святом краси і любові – Міжнародним жіночим днем 8 Березня! Без перебільшень, із впевненістю можна сказати, що жінки нашого міста відомі своєю життєдайною енергією, талантом, особливою вродою, яка поєднується з гнучким розумом, цілеспрямованістю та діловитістю. А це є запорукою вирішення будь-яких існуючих проблем сьогодення.

Світлого дня 8 Березня зичу всім Вам, дорогі землячки, величезного щастя, кохання і добра. Бажаю, аби вас оточували лише достойні люди. Щоб кожен прийдешній день Ви зустрічали із посмішкою, впевненістю та передчуттям свята. А нова весна нехай дарує тільки радісні відчуття в особистому житті, успіх у професійній діяльності! Добробуту і затишку в оселях, поваги і любові від чоловіків, оптимізму і легкості у повсякденні!

Чарівні, дорогі наші жінки! І від усієї чоловічої половини нашого рідного славного міста Лебедина дозвольте ще раз привітати з чудовим святом весни і краси! Сердечно побажати Вам, наші дорогі матері, дружини, доньки та сестри нев’янучої молодості, радості, краси, злагоди та добробуту в родинах і мирного неба. Нехай Вас ніколи не оминають синівська турбота, любов та увага рідних вам чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог!

З повагою, міський голова Олександр Бакликов.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *