Шановні мешканці міста Лебедина! Зверніть увагу!

Хочемо привернути Вашу увагу на вкрай незадовільну ситуацію у сфері поводження з відходами. Зокрема, на таку проблему як розміщення побутових відходів у загальногромадських урнах.
«Несумлінні громадяни  міста» (назвемо їх так) розміщують пакунки з побутовими відходами в урни, які для цього жодним чином не пристосовані. Згодом ці пакети розриваються собаками, а відходи розпорошуються біля урни та по вулицям міста. 

На території Лебединської міської ради надавачем послуг з вивезення сміття на конкурсних засадах визначено комунальне підприємство «Комбінат благоустрою» виконавчого комітету. Дане комунальне підприємство надає послуги з вивезення побутових відходів з приватного сектору за тарифами – 8,26 грн/люд.
За детальною інформацією звертайтеся до КП “Комбінат благоустрою” за тел. 5-12-68.Звертаємо увагу на те, що розміщення побутових відходів повинно відбуватись на спеціальних контейнерних майданчиках і в жодному разі не у загальногромадських урнах. Це грубе порушення правил благоустрою, за яке передбачена адміністративна відповідальність.
Давайте разом боротись за чистоту у нашому місті та робити усе, щоб воно стало більш охайним та комфортним для проживання!  

Управління житлово-комунального господарства.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *