Увага! Всеукраїнська акція «Квартира під охорону»

Увага! З 1 по 17 березня 2018 року поліція охорони за дорученням Національної поліції України, а також з метою посилення захисту майна громадян і протидії квартирним крадіжкам, проводить весняну соціальну всеукраїнську акцію «Квартира під охорону». За умовами акції, громадянам пропонується встановити охоронну сигналізацію зі знижкою на монтажні роботи.
У зазначений період громадянам – власникам квартир, будинків та інших приміщень з особистим майном – надаватиметься 50-відсоткова знижка на проведення робіт монтажу та пусконаладки засобів охоронного призначення. Для учасників антитерористичної операції на Сході України та родин загиблих учасників АТО вказана знижка становитиме 75 відсотків.
Віджим пластикових вікон, виламування серцевин замка, підбір ключів та незачинені двері – основні способи проникнення зловмисників до помешкань. Сьогодні досвідченому «домушнику», який має у своєму арсеналі найрізноманітніші інструменти для злому вікон та дверей, потрібно лише дві-три хвилини, щоб потрапити до оселі. Злодії до дрібниць вивчають розпорядок дня усіх мешканців облюбованої квартири, користуються системою спеціальних позначок, стежать за вікнами, показниками електролічильників тощо. Одним словом, зломом квартир займаються професіонали, яких навряд чи зупинять стандартні засоби захисту.
Але, як показує досвід, вже один тільки факт наявності в будинку охоронної сигналізації змушує багатьох квартирних злодіїв відмовитись від скоєння злочину.

Найпростіший і найдієвіший спосіб вберегти своє майно – поставити помешкання на пультову охорону поліції охорони.

Скористайтесь можливістю суттєво зекономити на встановленні системи сигналізації!
Телефонуйте:
0-664-796-793 – Управління поліції охорони в Сумській області (м. Лебедин вул. Героїв Майдану, 29)
Управління поліції охорони в Сумській області


Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *