До уваги зацікавлених осіб!

13-14 березня 2018, в м.Жешув  Республіки Польща  відбудеться XI Форум Європа – Україна та Східний виставковий Ярмарок, організаторами яких є Фонд Інститут Східноєвропейських Досліджень (м.Варшава).

Місце проведення: Виставковий Конгрес-Центр Підкарпатського Воєводства, Ясьонка 954, 36-002 Jasionka.

Головною темою цьогорічного Форуму є питання модернізації та розвитку потенціалу України а також напрямок і темп запроваджуваних реформ.

Основна програма:

  • Понад 30 панельних дискусій на тему розвитку політичної та економічної співпраці між Україною та іншими європейськими країнами.
  • 10 презентацій українських регіонів, вибраних секторів економіки та ін.
  • Банкети: можливість безпосереднього контакту з гостями Форуму
  • Східний Ярмарок – можливість презентувати свою фірму та встановити бізнес-контакти.

Учасники та гості Форуму: понад 500 учасників з Польщі, України, країн ЄС, США, зокрема, представники урядів, політичної еліти, дипломатії, бізнесу, органів місцевого самоврядування, інституцій ЄС, міжнародних організацій, аналітичних осередків та ЗМІ.

Участь в заходах Форуму безкоштовна. Також, за домовленістю, безкоштовно буде надана відкрита виставкова площа на Східному Ярмарку для організації експозиції.

ГО «Міжнародна Асоціація Бізнес-Партнерство» спільно з Регіональним представництвом Міжнародної торгової палати в Сумській області для зацікавлених учасників організовує груповий виїзд з 10 по 16 березня до м.Жешув. Бажаючих прийняти участь в Форумі та Ярмарку просимо повідомити телефоном чи електронною поштою до 1 березня 2018 року, e-mail: ngo.interbusiness@gmail.com, тел.: +38(0542) 67-11-70, +38(066) 886-23-85.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *