VI традиційний турнір з футзалу присвячений пам’яті тренера Володимира Романенка

24-25 лютого на базі спортивного залу Лебединського медичного училища ім. проф. М.І. Сітенка відбулися грандіозні для нашого міста футбольні баталії – VI традиційний турнір з футзалу присвячений пам’яті місцевого тренера Володимира Романенка.
Захід відкрили зі словами вдячності та підтримки секретар Лебединської міської ради Оксана Древаль,  директор Лебединського медичного училища Олександр Удодік, ветеран спорту, колишній директор ДЮСШ Леонід Бондар, викладач фізичного виховання медичного училища та один із організанорів турніру Олександр Кримець.
Варто зазначити, що цьогорічний турнір зібрав досить яскраву плеяду сильних футбольних команд. Загалом участь взяли 8 колективів з м. Сум, Лебедина, Тростянця та Лебединського району, а саме:

  1. “Легенда” м. Лебедин;
  2. “Торнадо” м. Лебедин;
  3. “Автомобіліст” м. Лебедин;
  4. “Лісники” с. Межирич;
  5. “Випускники медичного училища” м. Лебедин;
  6. “Медичний інститут ДУ” м. Суми;
  7. “Сервіс-люкс” м. Суми;
  8. “Тростянецький лісгосп” м. Тростянець.

Змагання відбувалися за олімпійською системою. Відповідно до жеребкування, першого дня відбулися 4 відбіркові гри. Команда “Тростянецький лісгосп” зустрілась у двобої з командою “Сервіс-люкс” і з результатом 6:5 виборола путівку у півфінал. Наступними змагалися команди “Торнадо” та “Лісники”. З результатом 9:2 команда “Лісники” обійшла своїх суперників. З таким же результатом 9:2 команда “Легенда” виграла матч у команди “Медичний інститут ДУ”. У протистоянні між командами “Автомобіліст” та “Випускники медичного училища”, перемогла перша команда з рахунком 7:3.
25 лютого у півфіналі зустрілися команди “Легенда” та “Тростянецький лісгосп”. “Тростянецький лісгосп” з рахунком 6:3 вибороли перемогу та отримали шанс поборотися за кубок турніру.
У 2 грі полуфіналу зустрілись команди “Автомобіліст” та “Лісники”. Упевнена перемога першої команди з рахунком 5:1 дала змогу поборотися їй за перемогу у змаганнях.
Захопливий матч між фіналістами не залишив нікого байдужим. До останнього трималася інтрига: “Хто ж переможе?”. Пролунав фінальний свисток. Рахунок 4:4. Продовжили команди боротьбу за першість із серій пенальті. Нажаль, один гравець з “Автомобілістів” не зміг забити пенальті і з рахунком 7:6 перемогла команда  “Тростянецький лісгосп”, яка і виборола цьогорічний кубок. Доречі, у минулому році цей кубок отримала команда “Сервіс-люкс”.По закінченню заходу відбулося нагородження кращих гравців команд. Своєю майстерністю глядачів захопили:

  • Глух Валерій команда “Автомобіліст”;
  • Ковалько Максим команда “Торнадо”;
  • Галушка Євген команда “Легенда”;
  • Іщенко Дмитро команда “Тростянецький лісгосп”;
  • Зєбєр Станіслав команда “Лісники”;
  • Удодік Сергій команда “Випускники медичного училища” ;
  • Пасько Віталій команда “Сервіс-люкс”.

Кращими гравцями турніру стали:

Кращий нападаючий – Рябко Олексій команда “Легенда”;

Кращий захисник – Шелек Ігор команда “Автомобіліст”;

Кращий воротар – Скотніков Роман команда “Тростянецький лісгосп”;

Кращий бомбардир – Калюжний Денис команда “Автомобіліст”, який забив 10 голів у ворота супротивників.
Усіх кращих гравців та переможців було нагороджено цінними призами, грамотами та медалями.
Більше фото шукай тут Турнір з футзалу

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *