Вони помирали, щоб Україна жила

Сьогодні, 20 лютого лебединці вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. Подвиг воїнів вписаний золотими буквами не лише в історію держави, а й у серце кожного патріота.
Представники міськвиконкому, депутати, ветерани бойових дій, активісти, молодь і волонтери  вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя за свободу і незалежність українців.
Для кожного свідомого громадянина, для усього нашого народу – День Героїв Небесної Сотні – це не просто данина громадянській відвазі, силі духу учасників Революції гідності, а й нагода гідно вшанувати пам`ять самовідданих патріотів, які поклали життя на вівтар служіння Вітчизні.
Сьогодні ми закликаємо усіх згадати у молитвах Героїв Небесної Сотні, борців за наші права і свободу під час Революції Гідності, героїв, що полягли, захищаючи суверенітет, нежалежність та територіальну цілісність України, на наше майбутнє.
Патріотичною піснею привітала присутніх солістка міського відділу культури Олена Демиденко. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. В їхню честь до кам’яного хреста «Воїнам, що віддали свої життя за Україну» поклали живі квіти.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *