“Любові зоряний політ”

Захід саме з такою назвою відбувся сьогодні – в день Святого Валентина, в приміщенні МЦКД (м-н «Черемушки»), за участю кращих творчих колективів  міського відділу культури і туризму, присутністю жителів та гостей міста Лебедина.
Вони разом відзначали давнє, надзвичайно популярне в усьому світі свято! День всіх закоханих має величезну історію та багатьох поціновувачів. Атмосфера на концерті з першої хвилини запанувала романтична, лірична, ніжна. І цьому, звичайно, сприяли ті, хто дарував присутнім свої музичні дарунки.

Численні глядачі, що відвідали захід, отримали справжнє задоволення від виступів: хореографічного колективу «ROYAL DANCE» та солістів МЦКД: Олени Демиденко, Володимира Брисенка, Олени Червяк, Світлани Попельнух, Людмили Орел, Тетяни Бондар та інших професіоналів своєї справи, які подарували пісенні «Валентинки» про всерушійне почуття кохання,  про мир та спокій на святій Українській землі.

Також із теплими словами привітань до жителів та гостей міста звернулася секретар Лебединської міської ради Оксана Древаль. Вона побажала кожному неодмінно знайти своє кохання, а тим хто вже його має, тримати його та ніколи не відпускати.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *