Засідання любительського клубу “Надвечір’я”

Родина. Для кожної людини це слово є найголовнішим в житті. Приходячи в цей світ кожен з нас стає частиною своєї родини. Родина, сім’я є найціннішим скарбом для всіх. Можна мати безліч хороших друзів та знайомих, але тільки родина дає нам відчуття захищеності і потрібності на все життя, робить нас щасливими і впевненими у майбутньому. Цими днями Лебединський міський відділ культури і туризму провів чергове засідання багаточисельної родини любительського клубу «Надвечір’я», присвячене сім’ям і родинам учасників колективу.

В тісному родинному колі постійні учасники клубу і гості заходу провели численні години зустрічі. Організатори свята – творчий колектив міського центру культури і дозвілля  – побудували «родинне дерево» колективу, яке вже налічує більше п’ятидесяти «гілочок» і запропонували учасникам познайомити присутніх зі своїми родинами, шляхом  мультимедійної презентації. Надзвичайно цікавими виявилися світлини презентацій родин Підвезько, Гайдаш,  Гришко, Карпенко, Кричкевич, Тонкошкур, Машиних, Шульги,  Гуленко, Нагоги, Паливоди,  Коцаренко. Вік деяких фотографій складає майже сто років, відповідно висвітлені  світлини представників родоводу родин учасників клубу до п’ятого коліна. Далі надвечірці вже традиційно ділилися один з одним творчими дарунками. Змістовний і веселий гумор презентували Олексій Тонкошкур, Ольга Карпенко і Ніна Гавва. Власний вірш зачитала Зінаїда Петренко. Музичні листівки надсилали Надія Безкоровайна, Любов Саєнко, Леонід Андрєєв, Олексій Тонкошкур, жіночий ансамбль , а також солістка МЦКД, учасниця народної вокальної студій «Овація» Тетяна Бондар.

 

З кожною творчою зустріччю родина любительського клубу «Надвечір’я» повниться. Залишається побажати, щоб в цій дружній родині, як і родинах кожного з нас, як і в великій родині, що зветься Україна, завжди панували мир і злагода!

Відділ культури і туризму.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *