День працівника контрольно-ревізійної служби України

Це професійне свято було засновано 20 років тому, коли був підписаний Закон «Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні».
Щоб використовувати і зберегти фінансові ресурси держави належним чином, необхідно бути фахівцем своєї справи. А ось розібратися і проконтролювати ситуацію допоможуть працівники контрольно-ревізійної служби, які проведуть кваліфіковану перевірку фінансової діяльності державних підприємств і, якщо зафіксують похибки, приймуть адекватні заходи.

Тому підприємства та організації державної форми власності намагаються в своїй роботі чітко слідувати загальноприйнятим стандартам і дотримуватися самої суворої дисципліни, що стосується цифр і матеріальних цінностей.
Сьогодні в Головному контрольно-ревізійному управлінні України (нині – Державна фінансова інспекція) проходять звітні заходи, присвячені професійному дню. Не обійдеться і без урочистих привітань від офіційних осіб і самих співробітників.
Для підвищення кваліфікації державних службовців, зайнятих в економічному секторі, Державна фінансова інспекція України проводить семінари, на яких обговорюються найбільш затребувані питання щодо забезпечення грамотної діяльності підприємств. Співробітники-ревізіоністи і самі не проти вдосконалюватися, тому регулярно відвідують конференції, підвищуючи свій професійний рівень.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *