Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції

Доводимо до відома учасників антитерористичної операції, що листом від 02.01.2018 №9/02/04.1-18 Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції (далі – Служба) доводить до відома, що 27 грудня 2017 року за № 1057 прийнято постанову Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції» (далі – Порядок).

Відповідно до пункту 12 Порядку, для проходження психологічної реабілітації учасник антитерористичної операції або його законний представник звертається до замовника послуг за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання (перебування), а для діючих військовослужбовців — за місцем перебування (розташування військової частини (підрозділу).

Замовник послуг інформує учасника антитерористичної операції про порядок проведення заходів із психологічної реабілітації.

До заяви (у довільній формі) про направлення учасника антитерористичної операції на психологічну реабілітацію отримувач послуг додає копії та оригінали таких  документів:

– посвідчення учасника бойових дій, або інваліда війни, або учасника війни;

– документ, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції або забезпеченні її проведення з безпосереднім перебуванням в районах антитерористичної операції у період її проведення.

Контактна інформація: управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Лебединської міської ради, спеціаліст Ι категорії –  Сітак Євген Олександрович, тел. (05445) 2-14-92, 0957961444.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *