Посилки «добра» для воїнів у зоні АТО

Безкорислива практична допомога своєму ближньому в усі часи являла собою фундамент доброти і людяності.

Уже більше трьох років воїни Збройних Сил України та добровольчих підрозділів,  до складу яких входять і наші земляки, ведуть на території Донецької та Луганської областей боротьбу з сепаратистами та російськими найманцями, відстоюючи територіальну цілісність та недоторканість нашої держави.

У школах міста та позашкільних закладах протягом останнього часу вже склалася добра традиція благодійництва – учні, батьки та вчителі збирають і відправляють смаколики, теплі шкарпетки, малюнки, інші життєвонеобхідні речі нашим героям на передову. Вони допомагають захисникам як матеріальними засобами, так і надають моральну підтримку. Протягом грудня 2017 року школярі усіх без вийнятку шкіл міста виготовляли вітальні листівки, писали листи, готували подарунки для воїнів, а земляки-волонтери відвозили і передавали їх нашим бійцям, які несуть службу у різних військових підрозділах.

Волонтер Олександр Коростіль, завдяки якому вся зібрана допомога була доправлена у зону проведення антитерористичної операції, передавав школярам слова щирої подяки від бійців за те, що ніколи не забувають, переповідав, яким очікуваними є ці посилки з мирної землі, не стільки як матеріальне благо, а як моральна підтримка.

Події останніх років доводять, що український народ неможливо подолати.  Все, що трапляється тільки об’єднує нас, виховує у кожного почуття щирого й глибокого патріотизму, дає змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради кращого майбутнього нашої держави.

ЗОШ № 1

ЗОШ № 3

ЗОШ № 4

ЗОШ № 5

 

ЗОШ № 6

СШ № 7

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *