Різдво Христове – радість для всіх!

Початок року багатий на свята і всі завжди з нетерпінням чекають Нового року та Різдва Христового. Не залишилися осторонь святкування Різдва Христового і працівники Лебединського районного відділу з питань пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції. З метою духовного збагачення осіб, які перебувають на обліку, з нагоди різдвяних свят, працівниками відділу була організована зустріч з Українською Церквою Християн Віри Євангельської  «Джерело життя».

Під час заходу присутнім була представлена концертна програма, під час якої найменші учасники розповідали вірші, співали пісень. Ірина Губеня продемонструвала театралізоване дійство про народження та життя Ісуса Христа. Пастор церкви В’ячеслав  Губеня  дав настанови підобліковим.

Проведення цього заходу дало можливість підобліковим замислитися над  своїм життям, своїми вчинками, які, можливо, не завжди є добрими та правильними. Учасникам заходу було наголошено на тому, що у жорстокому світі потрібно робити більше добрих справ, з повагою ставитися один до одного. По завершенню заходу  всім присутнім господарі свята подарували солодкі подарунки та продуктові набори.

Лебединський районний відділ з питань пробації Північно-Східного

міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *