ЯЛИНКА МІСЬКОГО ГОЛОВИ – 2018

Чудовий період новорічних свят триває і от сьогодні, у яскраво прикрашеній актовій залі спеціалізованої школи № 7, відбулось казкове дійство «Ялинка міського голови», яке уже стало доброю традицією, а глядачами і, навіть, його учасниками є дітки пільгових категорій.

Уже вкотре талановиті педагоги та не менш талановиті вихованці Лебединського центру позашкільної освіти вклали частинку своєї душі в організацію цього чудового свята. Дітвору з новорічно-різдвяними святами привітав міський голова Олександр Бакликов, побажавши міцного здоров’я, миру, благополуччя кожній родині.

 

Цьогоріч і актори, і глядачі захоплено шукали цифри, які злий чарівник поцупив з циферблату казкового новорічного годинника, аби завадити відсвяткувати прихід Нового року.  А допомагали їм з пошуком чарівні герої дитячих мультфільмів – Карлсон, Фрекенбок, Малюк, Миша, Сорока, Розбійники та Фіксики – Нулик та Сімка. Маленькі театралізовані постанови казкових героїв заворожили присутніх.

   

Дітлахи із задоволенням грали в захоплюючі веселі ігри, конкурси та водили хороводи з Дідом Морозом, Снігуронькою, запрошуючи до танцю і міського голову.

     

Солодкими призами були нагороджені переможці міського конкурсу на кращу новорічну іграшку та конкурсу на кращий костюм.

А також по закінченню вистави усі учасники свята отримали солодкі подарунки.​

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *