Нове підприємство у нашому місті

Нещодавно на території Лебедина розпочало свою діяльність ТОВ “НВО”УРС-Україна”, що виробляє продукцію бджільництва, вулики та все, що потрібно бджоляру. І вже приємно радує містян першими результатами: відновлено роботу водогону, каналізаційної системи, електропостачання, а сьогодні товариство відкрило столярний цех. За запрошенням керівництва настоятель Покровского храма протоієрей Василь Шляхтюк наніс візит до колективу та здійснив чин освячення приміщень.

На зустрічі були присутні 10 працівників, що ще декілька днів тому були на обліку у служби зайнятості, а зараз мають робочі місця. Завітав на відкриття цеху і міський голова Олександр Бакликов та особисто висловив свої вітання.
Але це лише початок. Протягом наступного 2018 року підприємство планує повністю налагодити роботу, створити хімічну лабораторію, цех збірки обладнання та пристроїв для бджільництва, купажний цех, фасувальний цех, цех закачування меду.

Доречі, вже сьогодні підприємство має потребу у кваліфікованих кадрах. На роботу запрошують лаборантів, операторів, технологів з харчової промисловості та різноробочих.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *