Новорічний бал лідерів учнівського самоврядування

24 грудня 2017 року у Сумському обласному академічному театрі драми та музичної комедії імені М.С.Щепкіна відбувся традиційний новорічний бал лідерів учнівського самоврядування та творчо обдарованої учнівської молоді. Кращі представники загальноосвітніх та позашкільних  закладів освіти області в черговий раз зібралися на святі граційності,  краси та дружби.

У цьому прекрасному дійстві взяли участь і лідери учнівського самоврядування нашого міста. Очолила делегацію міста Лебедина голова міської Ради старшокласників «Лідер+» Березова Анна. 

Учасники заходу на дві години поринули  у неповторну та чарівну атмосферу справжнього балу ХІХ століття. Урочисто відкрили бал старовинним вишуканим польським полонезом, кружляли у вихорі чудового віденського вальсу, виконали старовинний французький народний танок бранль та бадьорий італійський народний танець тарантелу. Але на цьому танцювальна програма балу не вичерпалася. Під час майстер-класів учасники балу вивчили веселу польку та пристрасне танго. Учасників балу вітали кращі вокальні та хореографічні колективи області, для них були проведені ігри, флеш-моб, показ мод, звучали вітання від Діда Мороза. Завершився бал традиційно конкурсом на кращу танцювальну пару. За результатами конкурсу наша пара Тетяна Лубенська та Євген Галат (ЗОШ№1) увійшли в трійку кращих та отримали на згадку м’яку іграшку символу нового 2018 року.

Усі учасники балу отримали позитивні емоції завдяки спілкуванню з новими друзями, незабутні враження та натхнення для нових творчих звершень.

О.В.Мальцева, координатор Лебединської міської Ради старшокласників «Лідер+».

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *