Чемпіонат Сумської області Грепплінг НОУ-ГІ

Панкратіон – давньогрецький олімпійський вид спорту котрий еволюціонував спочатку в “бої без правил” а сьогодні в змішані єдиноборства. Змішані єдиноборства у світі як і в Україні набувають шаленої популярності, якщо раніше імена бійців ММА не говорили нічого людині яка не пов’язана з даним видом спорту, то сьогодні прізвище Конор Макгрегор знають майже всі починаючи від дітей закінчуючи пенсіонерами.

Сьогодні Лебедин, по праву, можна назвати одним із центрів розвитку такого виду спорту, як панкратіон. Уже багато років потужний осередок цього спортивного напряму приносить значні результати на рівні області та усієї країни. Влітку цього року була створена Лебединська міська федерація панкратіону України.
23 грудня у спортивній залі медичного училища відбувся чемпіонат Сумської області серед дітей 2005-2010 р.н. Грепплінг НОУ-ГІ (універсальний вид боротьби де застосовуються будь-які  прийоми з усіх борцівських дисциплін)


Під час урочистої частини подяками від Сумської обласної федерації панкратіону за розвиток цього виду спорту у місті Лебедині були нагороджені: міський голова Олександр Бакликов та депутат Дмитро Коваленко.
Доречі, у проекті міського бюджету на 2018 рік передбачені видатки бюджетною підпрограмою «Підтримка спорту вищих досягнень та організацій, які здійснюють фізкультурно-спортивну діяльність в регіоні» на надання фінансової підтримки громадській організації «Лебединська міська федерація панкратіону України» – 20,0 тис.грн..
У змаганнях приймали участь 150 юнаків і дівчат з таких міст: Суми, Лебедин, Охтирка, Путивль, Тростянець, Сумського та Лебединського району. Загалом чемпіонами та призерами стали близько 80 чоловік. Кожного було нагороджено медаллю, грамотою та солодким подарунком від організаторів та спонсорів заходу.
За результатами фінальних поєдинків, лебединська когорта показала дуже високий результат, що було відзначено суддями. Вітаємо учасників та бажаємо їм вагомих спортивних здобутків у майбутньому!

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *