Вітаємо з ювілейним днем народження Ткаченка Бориса Івановича!

У цей святковий день, вельмишановний Борисе Івановичу, прийміть найщиріші вітання та побажання з нагоди Вашого славного ювілею!

Важко знайти іншу людину, хто своїм постійним творчим пошуком намагається змусити суспільство замислитися над проблемами, повз які вони проходили десятиліттями. Ваша творчість вже стала невід’ємною частиною української духовної спадщини, що знайшла відклик у серцях сотень тисяч наших співгромадян. Притаманна Вам активна життєва позиція і невичерпна енергія, багатий професійний досвід, здатність творчо підходити до вирішення будь-яких завдань здобули Вам глибоку повагу і авторитет серед громадськості.

Шановний Борисе Івановичу! Вітаючи Вас з нагоди ювілейного дня народження, щиро бажаємо Вам реалізації усіх творчих задумів! У цей урочистий день зичимо Вам бадьорості духу й людського тепла, невичерпних сил для подальшої плідної діяльності, оптимізму й життєрадісного настрою. Міцного Вам здоров’я, щасливого довголіття, миру і благополуччя в родині!

Високо цінуємо Вашу працелюбність і компетентність, життєву мудрість і діловитість, які створили Вам заслужений авторитет і повагу серед лебединців, близьких та рідних Вам людей.

Ваша душевна щедрість і доброта, повсякденна турбота за людей, чуйність і доброзичливість у людських взаємовідносинах служать прикладом для наслідування.

Висловлюємо Вам, Борисе Івановичу, за Вашу невтомну працю сердечну вдячність і глибоку шану.

З цієї приємної нагоди прийміть наші щирі та сердечні вітання. Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею.

Щиро зичимо Вам міцного здоров’я, невичерпної життєвої наснаги, тепла і затишку в родині, щоб майбутні роки у Вашому житті залишили тільки світлі спогади, дарували радість, добро, надію і благополуччя, подальших успіхів, безмежної енергії та наснаги у ваших добрих справах, нових починаннях і звершеннях на благо рідної України!

Нехай Бог береже Вас та оберігає Ваших близьких і рідних!

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *