Святий, добрий Миколай, усім дітям помагай!

Грудень багатий на свята, але є одне дуже особливе, на яке завжди чекають і діти, і дорослі – це день Святого Миколая. Цього дня, мабуть, усі без винятку чекають на диво, дітлахи намагаються бути слухняними, гарно вчитися, щоб отримати подарунки. День напередодні свята працівники Лебединського районного відділу з питань пробації спільно із службою у справах дітей виконавчого комітету Лебединської міської ради разом з неповнолітніми, які перебувають на обліку вирішили провести у Вознесенському храмі, куди запросив настоятель церкви протоієрей Роман Андрухів.

В рамках проведення заходу отець Роман розповів про різдвяний піст, цікаві історії із життя святителя Миколая, походження цього свята, що саме Миколай є покровителем дітей та молоді та завжди опікується їх життям та навчанням.

Завдяки ПО «Лебединський ринок» та директору цього підприємства Оксані Карпенко усі діти, які були присутні на святі, отримали солодкі подарунки. На завершення отець Роман пригостив присутніх чаєм та солодощами, а також дав настанови неповнолітнім, наголосивши на тому,  що не потрібно чекати особливих моментів, щоб робити добро, говорити теплі слова своїм рідним та близьким. Ніколи не пізно задуматися над своїми вчинками, виправитися та змінити своє життя на краще. Отже, нехай віра у добро та життєва мудрість не покидають нас на обраному шляху.

Фахівець з питань соціальної роботи з суб’єктами пробації Лебединського РВ з питань пробації

Вікторія Павлішена.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *