З любов’ю до ближнього

З метою духовного збагачення осіб, які перебувають на обліку у Лебединському районному відділі з питань пробації Сумської області Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації нещодавно працівниками відділу була організована зустріч з Місіонерським товариством «Суми – духовне відродження».

Під час заходу присутнім була представлена коротенька концертна програма. Директор товариства Сергій Васильович Овчаренко та молодіжний пастор Богдан Васильович Тимчишин дали настанови підобліковим  та розповіли цікаві повчальні історії про любов до ближнього.

Проведення даного заходу дало можливість підобліковим замислитися над  своїм життям, своїми вчинками, які не завжди, можливо, є добрими та правильними. Учасникам заходу було наголошено на тому, що у жорстокому світі потрібно робити більше добрих справ, з повагою відноситися один до одного. По завершенню заходу  всім присутнім на згадку про зустріч господарі свята подарували «Біблії».

Лебединський районний відділ з питань пробації Сумської області Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *