«ВІД НАРОДНОГО ДО ПРОФЕСІЙНОГО»

Лебединський міський художній музей ім. Б.К. Руднєва запрошує на виставку робіт студентів відділу «Декоративно-прикладного мистецтва» Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського – «Від народного до професійного». Виставка  відкриється 14 грудня 2017 року о 14:00.

Експозиція виставки містить дипломні та курсові роботи студентів, виконаних в різних техніках, традиційних для сучасного народного декоративно-прикладного мистецтва: гобелени, аплікації, вишивка та декоративно-рельєфні композиції, українські ляльки-обереги, левкас та багато іншого.

Тематика представлених робіт різноманітна, але є актуальною в усі часи. Більшість робіт виконані в поєднанні різних художніх технік. Кожна вирізняється своєю формою, кольоровим рішенням, технікою виконання.

Виставка присвячена новорічно-різдвяним святам та експонуватиметься 01 лютого 2018 року.

Музей знаходиться за адресою: м. Лебедин, пл. Волі, 17, тел. 2-18-81. Режим роботи: вт.-пт. з 08:00 до 17:15, сб. з 08:00 до 16:00. Обідня перерва з 12:00 до 13:00. Більше інформації на сайті музею – http://artmuseum.lebedyn.org/

Художній музей

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *