День Збройних Сил України

6 грудня жителі міста Лебедина святкували День Збройних Сил України. У стінах МЦКД пройшов святковий концерт. Спеціально для присутніх виступали дитячі вокальні ансамблі, хореографічні колективи, вокалісти, ансамбль скрипалів, ансамбль акустичної музики МЦКД, хоровий колектив ветеранів та учасники літературного монтажу.
Народна мудрість стверджує, що Земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити сама себе не може. Ми щиро вітаємо, шануємо і славимо людей, які виконують найсвятіший обов’язок – захищають рідну землю – представників Збройних Сил України.

 

У цей святковий день ми вітаємо наших славних військовослужбовців ветеранів і новобранців солдатів, офіцерів генералів та адміралів. Бажаємо їм міцного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання і всіх благ. Божий благословень вам і вашим родинам.
До привітань приєдналися гості присутні на заході: міський голова Олександр Бакликов, депутат обласної ради Валерій Чалий та голова ГО «Лебединське Об’єднання Воїнів АТО «Патріот» Дмитро Зікєєв.

На жаль, сьогодні продовжують гинути люди. А воїни – захищають наші життя.
Ми хочемо ще раз поіменно згадати земляків, які вже не зможуть повернутися додому. Імена, що навічно закарбуються у пам’яті нації:
Брисенко Богдан Миколайович;
Нестеренко Олександр Васильович;
Мякотін Сергій Павлович;
Чередайко Сергій Володимирович.
Воїни не вмирають, вони вічно житимуть у наших серцях.
Україна сьогодні – незалежна держава. Українські Збройні Сили покликані охороняти незалежність рідної землі. І служать наші хлопці сьогодні на Батьківщині. Ми любимо свою армію. Служити в ній – справа честі та обов’язку…
Хай назавжди поселиться в наших родинах Любов, Повага, Статок. І той місточок доброти і любові між батьками і дітьми ніколи не переривається. І знаючи це, ми розуміємо, що нам завжди є, було і буде що захищати!
Зі святом!

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *