І знову перемоги!

Нещодавно старша група зразкового колективу «Веселка» Лебединського ЦПО феєрично виступила на Міжнародному фестивалі-конкурсі з хореографічного мистецтва у місті Харкові.  Композицію «Україна» та жартівливий танок з ослінчиками високо оцінило компетентне журі. Вихованці колективу стали золотими призерами Міжнародного фестивалю.

А 3 грудня 2017 року вихованці молодшої групи не менш блискавично показали себе на сценічному майданчику у рамках Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Танцююча нація» з композицією «Квіткова фантазія».

Більше 100 хореографічних колективів майстерно і завзято боролися за перемогу. «Веселка» була неперевершена. Володарі перших премій, з медалями, дипломами та бурхливими емоціями поверталися на рідну Лебединщину.

Дитинство  та юність – найщасливіша пора. Якщо дитина з бажанням та цікавістю віддає себе творчості, усвідомлюючи, що дарує миті насолоди всім навколо себе, то і майбутнє у неї щасливе. Дай, Боже, нашій Україні процвітання, а нашим дітям радості і прекрасного майбутнього.

Керівник зразкового хореографічного колективу «Веселка» Лебединського ЦПО,

заслужений працівник освіти України Литовченко Т.П.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *