Працювала адміністративна комісія

30 листопада 2017 року адмінкомісія розглянула протоколи про адміністративні правопорушення, складені на жителів міста.
Зокрема, серед розглянутих протоколів, перший стосувався порушення правил благоустрою території міста. Комісія вирішила, що мешканець Лебедина притягується до адміністративної відповідальності за ст. 152 Кодексу України. На нього наклали штраф у сумі 340 грн..Наступний протокол також стосувався порушення правил благоустрою території міста. На жительку був покладений мінімальний штраф у розмірі 340 грн..
Комісія розглянула протокол про адміністративне правопорушення – заняття проституцією. Згідно з частиною першою статті 181-1 Кодексу України громадянка отримала попередження.
Також члени міської адміністративної комісії розглянули питання стосовно притягнення 2 громадян до адміністративної відповідальності за частиною першою статті 179 Кодексу України про адміністративні правопорушення – перебування на робочому місці у нетверезому стані. Комісією було  прийнято рішення про притягнення громадян до адміністративної відповідальності шляхом стягнення визначеного законодавством штрафу (51 та 85 грн.).

.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *