Фінансові питання вирішено позачерговою сесією міської ради (+відео)

16 листопада відбулося засідання позачергової двадцять восьмої сесії Лебединської міської ради. Під час роботи сесії депутатським корпусом було затверджено внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку міста Лебедина на 2017 рік. Як зазначила перший заступник міського голови Ольга Зікєєва, були виділені додаткові кошти на благоустрій міста, на пільги окремим категоріям громадян з послуг зв’язку, компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян на залізничному транспорті, на інші пільги ветеранам війни, особам, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, вдовам (вдівцям) та батькам померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, для надання матеріальної допомоги особам з метою проїзду до місця проходження військової служби за контрактом. Передано субвенцію районному бюджету для забезпечення лікувальною сумішшю дитини, хворої на фенілкетанурію, а також на лікування пацієнта із хворобою нирок.

Крім цього, передано субвенцію обласному бюджету на пільгове перевезення окремих категорій громадян автомобільним транспортом, виділено кошти на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян комунальним автомобільним  транспортом на автобусних на маршрутах загального користування у міському сполученні. На капітальний ремонт із заміною вікон на металопластикові у ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 та на придбання комп’ютерної та мультимедійної техніки для навчальних закладів також було виділено кошти. З міського бюджету державному бюджету передано субвенцію на поліпшення побутових умов проживання особового складу 4-го реактивно-артилерійського дивізіону військової частини А 1476, також з міського бюджету передано субвенцію державному бюджету Сумському прикордонному загону на облаштування інженерно-технічних споруд на державному кордоні Сумської області та субвенцію державному бюджету 18-й Державній пожежно-рятувальній частині Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області для поліпшення матеріально-технічного стану пожежно-рятувалього підрозділу.

Відповідно до перерозподілу коштів, зміни було внесено до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства, енергозбереження та охорони навколишнього природного середовища міста Лебедина на 2017 рік, Міської програми соціального захисту населення на 2017-2021 роки, Міської комплексної програми «Освіта м. Лебедина у 2016-2018 роках». Також було внесено деякі зміни до рішення «Про міський бюджет м. Лебедина на 2017 рік».

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *