Благодійна зустріч

Який красивий, дивовижний світ!
Це ніжна осінь побувала всюди.
Її фантазія, її душі політ
Про себе довго ще нагадувати буде.

І знову в Лебединському центрі позашкільної освіти осіннє свято. Цього разу в гості до чарівниці Осені завітали разом зі своїми батьками хлопчики та дівчатка, які рятуючись від страшних реалій війни, знайшли тепло і затишок на нашій лебединській землі.

Першою привітала гостей директор закладу Алла Олександрівна Попова. Вихованці і педагоги підготували цікавий святковий концерт, звеселяючи душі дорослих і дітей гарними піснями, запальними таночками, цікавими театральними імпровізаціями. У залі разом з малечею та їх батьками і почесні гості: керівник спілки «Самаритяни Сумщини» Владислав Лазоренко та волонтер-координатор спілки міста Лебедина та Лебединського району Олена Солоненко. Владислав Лазоренко привітав усіх присутніх, побажав щастя, здоров’я, мирного неба, побільше чарівних свят, приємних знайомств і гарних подарунків. Діти отримали від волонтерів теплі курточки, аби наша лебединська зима здалася їм теплішою і затишнішою.

 

 

Ця дружна зустріч закінчилася цікавою екскурсією по закладу. Гості познайомилися з роботою гуртків та виявили бажання стати вихованцями ЦПО.

Культорганізатор ЦПО Світлана Федірко.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *