Заходи у бібліотеках міста

Осінь… Скільки краси, лірики  й тихого смутку приносить нам ця чарівниця.  ЇЇ часто називають  загадковою, незбагненною і неповторною у своїх витівках та розвагах. Приваблює вона нас своєю мінливістю, щедрістю врожаю та золотом листя.

Цими осінніми днями працівники бібліотек міста проводять різноманітні заходи з осінньої тематики. З вихованцями середньої та старшої групи ДНЗ «Казка» та учнями 1-2 класів ЗОШ № 3 працівниками бібліотеки №1 було проведено цикл розважально-повчальних заходів під назвою «Осінні розваги». Метою заходів є розширення  уявлення про осінню пору року, збагатити знання прикметами та загадками  про осінь, розвивати цікавість до природи. Діти відгадували загадки від чарівної  Осені, брали участь у осінній рибалці, збирали листя, відгадували овочі на дотик, створювали осінній букет та ін.

 

Саме любов до чудової пори року – красуні осені привела учнів 7 класу ЗОШ №3 до Кобижчанського клубу, де працівники бібліотеки №1 разом з міським відділом культури і туризму провели музично-розважальну програму «Свято Осені». На захід завітала Королева Осінь зі своїми помічниками Листочками, які привітали присутніх віршами та танцем.  Ніжно і проникливо звучали в залі  пісні про осінь у виконанні Олени Листопад. Бурхливі оплески лунали повсякчас, вітаючи солістів дитячого ансамблю «Феєрія» (керівник Олена Червяк). Веселі пісні у їх виконанні не залишили нікого байдужим, і підняли настрій всім присутнім у цей похмурий день.

В бібліотеках №2 та №3 оформлено тематичні перегляди літератури «Осіння казка» та проведено конкурс осінніх малюнків.

Сподіваємось, що діти, беручи участь у подібних заходах, збагатяться знаннями з народознавства, відкриють у собі любов до духовної краси.

Осінь – чарівна, золотава, туманна, мінлива, тиха… Чудова  і своєрідна пора року. Навіваючи тугу за минулим, вона вселяє надію на завтра.

Лебединська міська бібліотека.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *