Магія танцю

18 листопада відбувся обласний конкурс сучасного та естрадного танцю «Магія танцю». У конкурсній програмі обласного етапу взяли участь 60 хореографічних колективів. Це понад 900 юних танцюристів загальноосвітніх та позашкільних закладів освіти області.

Наше місто у конкурсі представили зразковий художній колектив Лебединського центру позашкільної освіти «Веселка» (керівники Тетяна та Валентин Литовченки) та колектив «Соняшник» (керівник Ірина Усенко).

Протягом конкурсної програми право бути кращими виборювали конкурсанти в різних номінаціях і вікових категоріях. Зразковому художньому колективу «Веселка» випала почесна місія виступати на вищому рівні виконавської майстерності серед професійних та неперевершених сумських колективів. 

У високій напрузі та з неймовірним хвилюванням чекали колективи результатів конкурсу. Рішення журі викликало бурхливу радість у наших вихованців: ІІ місце посів зразковий художній колектив «Веселка» за танцювальну композицію «FLASH» (середня група). А хореографічний колектив «Соняшник» виборов почесне І місце за танок «Гуцулка» (старша група) та ІІ місце за хореографічну композицію «Веселі ковбої» (молодша група).

З дипломами  фестивалю, кубками переможців та приємними враженнями повернулися учасники конкурсу додому. Лебединський центр позашкільної освіти вітає керівників хореографічних колективів Тетяну Петрівну Литовченко, Валентина Володимировича Литовченка,  Ірину Олександрівну Усенко та їх вихованців з перемогами.

Ви – наша гордість! Висловлюємо велику подяку керівникам колективів, батькам, вихованцям і бажаємо  невичерпної творчої наснаги, нових цікавих ідей та яскравих композицій.

Матеріал надано центром позашкільної освіти.

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *