Новий учитель у новій школі

З 1 вересня 2018 року першокласники українських шкіл сядуть за шкільні парти навчатися відповідно до концепції «Нової української школи»,  яка спрямована на покращення якості освіти, створення принципово нової концепції Держстандарту та передбачає значне переосмислення і застосування нових підходів до навчання та виховання школярів.

У рамках реалізації  заходів з підвищення кваліфікації та підготовки учителів до впровадження Нового Державного стандарту початкової загальної освіти та успішної організації навчально-виховного процесу в початкових класах Нової української школи, 15 листопада на базі Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 відбувся навчальний семінар за участю викладачів СОІППО З.В. Декунової, А.М. Лавської, О.Ю. Василеги на тему «Упровадження Нового Державного стандарту початкової загальної освіти».

До участі у цьому заході було залучено вчителів шкіл,  які наступного року будуть навчати першокласників та  викладачів методик Лебединского педагогічного училища ім. А.С.Макаренка.

Крім розгляду планових теоретичних питань, було проведено тренінгові заняття, під час яких практично відпрацьовано методику проведення «Ранкових зустрічей», учителі презентували моделі нового навчального середовища. Майстер-тренери проекту спрямували учасників на нові демократичні підходи до організації освітнього процесу.

За результатами роботи даного заходу учителі отримали рекомендації,  змістовні матеріали для використання та сертифікати учасників семінару.

Відділ освіти.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *