Створення Торгових домів в Україні та Азербайджанській Республіці (АР)

Інформуємо, що за результатами зустрічі Президента України П.О. Порошенка з Міністром економіки АР Ш.А. Мустафаєвим було досягнуто домовленості щодо відкриття Торгового дому України на території АР з можливим поширенням діяльності на територію Ісламської Республіки Іран.

На думку Мінекономрозвитку, створення такої ситуації має розглядатися у контексті представлення нашої держави на зовнішніх ринках, зокрема, як бази для інтервенції товарів з високим ступенем переробки. Та в якості хабу для виходу такої продукції на ринки Азії.

На сьогодні, за інформацією Посольства України в Азербайджанській Республіці, у контексті створення Торгового дому контрпартнером з Азербайджанської сторони пропонується азербайджанська корпорація «Agro Mall», у т.ч. створення спільного підприємства, надання площ у оренду створення торгових майданчиків тощо.

У разі предметної зацікавленості, можливого формату участі та сегменту товарів для представлення на Азійських ринках, просимо звернутися до управління економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лебединської міської ради за адресою м. Лебедин, вул. Пушкіна 2, тел. (05445)21438, ел. пошта: ekonomika_lbd@ukr.net.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *