Лебединці переймають досвід

Сьогодні у місті Лебедині відбувся семінар “Сприяння популяризації підприємництва у територіальних громадах Сумщини” для представників громадських організацій в межах проекту “Дій заради майбутнього” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. До нас завітала команда із ГО «Калинове гроно» та поділилася інформацією з таких блоків: «Роль громадських організацій у розвитку територіальних громад», «Підприємництво – крок назустріч», «Досвід ГО «Калинове гроно» в процесі розбудови сталого громадського суспільства». Зустріч видалася напрочуд інформативною та змістовною, адже їм було що розказати з власного досвіду. Не залишився осторонь і міський голова Олександр Бакликов та прийняв участь у семінарі. У залі витала атмосфера взаєморозуміння, адже зібралися однодумці – творці іміджу міста. Ніхто не соромився висловлювати свою думку, всі охоче долучалися до групових вправ та ігор.
Кожен з нас розуміє, що для здійснення добрих справ не потрібно підбирати особливі дні, все залежить від бажання – воно або є, або ні. І люди, що започатковують свою громадську організацію прекрасно це знають. Та на жаль, часто стикаються з тим, що ентузіазму багато, а ось коштів не вистачає… Тому сьогодні для них був важливий день, адже вони зробили свій перший крок на шляху до спільної мети.
Представники ГО «Калинове гроно» не лише провели невеликий екскурс у підприємницьку справу, а і запросили відвідати тренінгову програму для тренерів, задля популяризації підприємництва у територіальних громадах Сумщини. Тож сподіваємося, що представники Лебединських ГО візьмуть у них участь та згодом зможуть самостійно реалізувати свої проекти.

Також сьогодні був підписаний меморандум про співпрацю між Громадськими радами при виконавчому комітеті Лебединської міської ради та Лебединській районній адміністрації.


Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *