До уваги підприємців малого та середнього бізнесу!

Інформуємо про те, що відповідно до листа Київської торгово-промислової палати від 26.09.2017 № 1712/473 підприємці малого та середнього бізнесу мають можливість прийняти участь у міжнародних програмах та програмах:
Австрійська програма партнерства «Україна – Австрія: експорт у країні ЄС», включає в себе навчання у Києві з австрійськими партнерами (3 модулі, тестування та диплом), з перекладом та матеріалами, сприяння пошуку партнерів, розробка індивідуальної програми візиту Відень.
Служба старших експертів (SES, Бонн) – надає експертну допомогу в усьому світі з метою сприяння співпраці та розвитку. З їхньої допомоги підприємства можуть запросити для вирішення певних технологічних або комерційних завдань досвідченого німецького експерта, який буде працювати на підприємстві від трьох тижнів до декількох місяців на добровільній та безплатній основі.
За більш детальною інформаціє просимо звертатись у центр бізнес-освіти Київської Торгово-промислової палати. Контактна особа: Леся Засульська, тел.: (044)2358296; e-mail: lesya.z@kiev-chamber.org.ua.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *