Депутати міської ради ухвалили низку важливих рішень

28 вересня відбулося чергове пленарне засідання сесії Лебединської міської ради сьомого скликання. Під час роботи сесії депутати ухвалили низку важливих рішень для подальшої життєдіяльності міста. Зокрема, було розглянуто блок земельних питань та питання, які стосуються комунальної власності територіальної громади міста.
Депутатами було схвалено внесення деяких змін до Програми соціально-економічного розвитку міста, програму компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян комунальним автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування у міському сполученні на 2017 рік та інших програм.
Під час обговорення інших питань, депутати піднімали тему вуличного освітлення у зв’язку із відключенням безоблікових ліхтарів. Міський голова повідомив, що наразі зусилля комунальників спрямовано на облаштування мережі вуличного освітлення, робиться все можливе задля збереження безпеки мешканців міста у вечірній час.

Також на сесії було прийняте рішення надати Олександру Бакликову, міському голові, основну щорічну відпустку за робочий рік з 05.10.2016 по 04.11.2017 тривалістю 30 календарних днів з 04.10.17 по 03.11.17 року.
Не менш важливим стало звернення депутатів Лебединської міської ради до депутатів Лебединської районної ради, у якому вони висвітлили своє занепокоєння неврегульованістю питання подальшого функціонування КУ Лебединської районної лікарні ім. К.О. Зільберника, а особливо подальших відрахувань з доходів працівників закладу.Звернення підготували голови 3 фракцій: “Громадська позиція”, “Солідарність” та “Радикальна партія О. Ляшка”. Вони наголошують, що це – виключно політичне рішення, що має на меті послабити бюджет міста Лебедина. Наслідком зменшення надходжень до місцевого бюджету буде суттєве зменшення видатків на освіту, соціальний захист, соціальне забезпечення, розвиток фізичної культури та спорту, позашкільну освіту та ряд інших суспільно важливих напрямів, у тому числі, й для працівників Лебединської ЦРЛ та їх рідних. Та закликають урегулювати це питання з відповідним внесенням змін до рішення двадцятої сесії Лебединської районної радо сьомого скликання від 5 квітня 2017 року «Про внесення змін до статуту КУ Лебединська районна лікарня ім. К.О. Зільберника».
Звернення було підтримано депутатами одноголосно.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *