Шановні водії великовагових транспортних засобів! Увага!

Шановні водії великовагових транспортних засобів!
Виконавчий комітет Лебединської міської ради звертається до Вас з проханням не руйнувати перевантаженими фурами міські дороги і наголошує на тому, що проїзд великовагових транспортних засобів у місто ЗАБОРОНЕНО! Звертайте увагу на знаки дорожнього руху, які на це вказують!
Кожного року у місті ремонтують дороги, але великовагові транспортні засоби з причепами продовжують вибивати асфальт, створюючи глибочезні ями і ніякі ремонти дороги не допоможуть, якщо ми це не зупинимо.

Враховуючи, що дані дороги капітально не ремонтувались більше 40 років на даний момент ситуація з проїздом є надто складною. Крім того, проїзд великовагових автомобілів через міські комунальні дороги, крім руйнувань, створює серйозну загрозу з пошкодження магістральних інженерних мереж (газопроводів, водогонів), які прокладені по узбіччях доріг і не розраховані на такі навантаження.
Серйозні невдоволення та нарікання звучать від мешканців міста, власників індивідуальних житлових будинків, збудованих у 50-х – 60-х роках минулого сторіччя щодо пошкоджень їхніх осель в результаті вібрації при проїзді великовагових автомобілів через місто.
Ще раз звертаємо Вашу увагу, що проїзд великовагових транспортних засобів через місто можливий лише за умови погодження з місцевими органами влади та правоохоронними органами.
Ми закликаємо кожного жителя та гостя нашого чудового міста, якщо ви бачите великоваговий транспорт на центральних дорогах міста, негайно повідомляйте про це правоохоронні органи за номером 102!
Водії великовагових транспортних засобів звикли до безкарності, але разом ми їх зупинимо і збережемо наші дороги, фасади будинків та спокій жителів.
Наші дороги – це перша візитівка нашого міста, яку ми власними зусиллями приведемо до ладу.
Міський голова Олександр Бакликов неодноразово особисто зупиняв такий транспорт як, наприклад, учора :

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *