Стан висвітлення діяльності Лебединської міської ради та її виконавчого комітету

Сьогодні 11 вересня відбулася апаратна нарада у міського голови, на якій було розглянуто питання: “Про стан висвітлення діяльності Лебединської міської ради та її виконавчого комітету станом на 1 вересня 2017 року”
Першою доповідала Наталія Панченко т.в.о. головного редактора КО “Лебединська редакція міськрайонного мовлення “Світанок”.
Засновником редакції радіомовлення є Лебединська районна, Лебединська міська ради та колектив Радіоредакції. Згідно із Статутом редакція протягом 8 місяців 2017 року систематично та різнопланово висвітлювала діяльність міської ради та її виконавчого комітету, надавала платні послуги населенню.
Передачі міськрайонного радіомовлення мають таку структуру: офіційні новини, інші інформаційні повідомлення, музичні вітання та оголошення.
Відповідно до Закону України „Про інформацію” редакція радіомовлення протягом звітного періоду об’єктивно, достовірно та своєчасно висвітлювала події, що відбувалися у місті, області та державі, знайомила радіослухачів з діяльністю трудових колективів, розповідати про людей праці та інших відомих особистостей Лебединщини.
Нікому , хто звертався до редакції з проханням висвітлення своєї діяльності в передачах, не відмовлено.
Постійними є рубрики : „ Молодіжні проблеми”, „ Перспектива”, „ Новини спорту”, „ Служба 101 повідомляє”, „ Поліція інформує”, „ Новини культури”, „ Новини освіти”, ” Безпека”, „ Лебединщина в іменах”, „ Будьте здорові”, „ Із народних джерел”, „ Цікавинка ” – сторінка для дітей” та інші, в яких більш детально висвітлюються ті чи інші питання.

Наступною інформувала Олена Кірєєва заступник міської голови.
У місті мають право виходу 2 друкованих засобів масової інформації, з них регулярно видається 2 часописи.
За січень-сернень 2017 року на сторінках міськрайонної газети «Життя Лебединщини» опубліковано 159 матеріалів, що стосувалися діяльності Лебединської міської ради та її виконавчого комітету, масових заходів, що проводилися в місті, 32 повідомлення та 11 вітань до пам’ятних і святкових дат.
Наповнення інформаційного простору міста інформацією здійснюється також через офіційний сайт Лебединської міської ради. Сайт знаходиться за адресою – https://lebedynrada.gov.ua//
З початку 2017 року на сайті опубліковано 673 інформації у закладці «Новини міста», зокрема інформації про проведені апаратні наради, пленарні засідання сесій та засідання виконавчого комітету, засідання комісій, прийоми громадян з особистих питань, оголошення, звернення, повідомлення та висвітлення заходів, які проводилися на території міста. На офіційному сайті, розміщено 164 розпорядження міського голови, 224 рішення виконкому, 221 рішення сесії міської ради, а також проекти рішень.
Сайт синхронізовано зі сторінками Лебединської міської ради у соціальних мережах.
Посилання на сторінку у Facebook https://www.facebook.com/myLebedyn/.
Динаміка використання офіційного сайту у січні-серпні 2017 року коливалася. Середньомісячний показник приросту активності становить 7-9%.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *