Захід на тему: «Профілактика інфікування ВІЛ/СНІД»

27 липня згідно графіка проведення тренінгів для молоді, схильної до протиправної поведінки у рамках проекту «Побудова громадянського суспільства шляхом налагодження співпраці між владою та громадськістю у наданні послуг з ресоціалізації молоді, що опинилася в конфлікті з законом» працівниками Лебединського районного відділу з питань пробації спільно з практичним психологом СОВ ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ» Юлею Лесик для неповнолітніх та молоді, що перебувають на обліку у відділі з питань пробації, з метою профілактики ВІЛ та СНІДу було проведено заняття з елементами тренінгу на тему: «Профілактика інфікування ВІЛ/СНІД».

Під час заняття учасникам були надані необхідні знання про ВІЛ/СНІД, шляхи та масштаби їх поширення, симптоми та наслідки інфекції, її запобігання. А також, під час тренінгового заняття психолог акцентувала увагу на  формуванні розуміння власної відповідальності за своє здоров’я та здоров’я свого партнера. Робота проходила у невимушеній обстановці у формі ігор, вправ та розмов на важливі теми. По завершенню заняття всім учасникам були роздані засоби контрацепції.

Лебединський районний відділ з питань пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *