Літо з книгою

Липень – екватор літніх канікул. Різноманітні заходи по організації змістовного дозвілля дітей проводяться бібліотечними закладами міста. Книгозбірні надають можливість корисно і приємно провести свій вільний час юним користувачам впродовж літніх канікул.

У бібліотеці №1 приділяється велика увага краєзнавчій роботі з дітьми. На абонементі для дітей та юнацтва оформлено куточок краєзнавства, де представлено предмети побуту та одяг ХІХ- ХХст.
В рамках циклу краєзнавчих заходів працівники бібліотеки з юними відвідувачами провели бесіду «Символи квітів у дівочому українському віночку» та етнографічну мандрівку «В пошуках квіту папороті». Дітям дуже сподобався екскурс в історичне минуле українського народу, його традиції та легенди про квіти.


Працівники бібліотеки №2 під час літніх канікул провели для юних відвідувачів літературний квест «Як пройти у казку?». Під час змагання діти брали участь у цікавих конкурсах: «Назвіть ім’я казкового героя», «Казкові таємниці», «Чарівна торбина», «Упізнай за голосом», «Казкові пісеньки». Проходячи з великим задоволенням цілий ряд складних випробувань, діти, нарешті, потрапляли в світ Чарівної Казки.
Для учнів початкових класів бібліотекарі провели урок безпеки «Що? Де? Коли?» , під час якого, діти дізналися як правильно поводитися в різних небезпечних ситуаціях, коли залишаються вдома наодинці .
В бібліотеці №3 для юних відвідувачів цікаво та змістовно пройшла година спілкування «Добро починається з тебе» та гра-вікторина «Ця цікава Україна».
Отож, книгозбірні міста запрошують всіх бажаючих до проведення цікавого, змістовного, корисного дозвілля.

Літо! Спека! Завітайте в бібліотеку!

Матеріал надано Лебединською міською бібліотекою.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *