Лебединські школярі святкували закінчення табірної зміни

У лебединських школярів скінчилася пора таборів відпочинку, які половину червня діяли при загальноосвітніх закладах міста. З цієї нагоди, міським відділом культури і туризму було зоорганізовано концертну програму для школярів, які вже відсьогодні сповна насолоджуватимуться своїм вільним часом, без розкладів і занять, обов’язкових уроків і домашніх завдань, адже літо – пора абсолютного відпочинку для учнів. Іще одним приводом зібратися на центральній площі міста і великим, і малим та цікаво й весело провести свій час був звітний концерт дитячого вокального ансамблю «Феєрія» міського центру культури і дозвілля (керівник Олена Червяк).

  

   

Привітала школярів з настанням найжаданішої пори – літнього відпочинку заступник міського голови Олена Кірєєва, побажавши і діткам, і їх батькам добре відпочити, набратися сил, зміцнити здоров’я перед новим навчальним роком. Олена Василівна вручила подарунки маленьким талановитим артистам – дитячому вокальному ансамблю «Феєрія» та хореографічному колективу «Фреш» дитячої школи мистецтв (керівник Олена Єршова).

Святкову атмосферу створювали чудові виступи вокалістів – Саші Борисенко та Даші Токар, Даші Карпенко та Снєжани Тернівської, Романенко Юліани, Каріни Сіробаби, Колесник Влади, Глеби Марини, Приходько Лілії, Князевої Ангеліни, Ляшка Станіслава та Гупало Христини. По-дитячому безпосередні та по-дорослому серйозні чарівні ведучі свята Колесник Влада, Клочко Вадим та Червяк Олександр на певний час перенесли усіх глядачів на імпровізоване шоу «Голос країни», де самі стали тренерами під час сліпих прослуховувань, і навіть дали можливість усій глядацькій аудиторії уявити себе на концерті «Євробачення».

 

Хореографічними талановитими номерами розважав присутніх на святі колектив «Фреш» дитячої школи мистецтв.

Позитив і гарний настрій розповсюджувався у повітрі немов вірус, заражаючи кожного, хто був на Соборній площі чи проходив повз радісними відчуттями та вводячи у стан ейфорії. Ну а у школярів тепер є аж два з половиною місяці аби набратися сил і натхнення для нових звершень у новому навчальному році.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *