Традиційна зустріч «надвечірців»

На початку червня у приміщенні міського центру культури і дозвілля відбулася чергова, традиційна, тематична, святкова зустріч учасників любительського об’єднання «Надвечір’я», на яку завітали його постійні учасники – члени клубу, а також солісти міського центру культури і дозвілля.

Захід став одним із багатьох, які зазвичай проводяться першого літнього місяця міським відділом культури і туризму. Розпочалося дійство тематичним концертом, присвяченим початку найжаданішої пори року – літа. Під час концертної програми з головної сцени центру культури і дозвілля лунали естрадні пісні  у виконанні Людмили Щербань, Володимира і Людмили Брисенко. На мультимедійному екрані висвітлювались цікаві кадри вікторин і конкурсів на літню тематику, а переможці конкурсів  виявились найобізнанішими членами клубу в кулінарії і мистецтві. Згодом захід перемістився до малої зали МЦКД, де за склянкою запашного чаю завершився теплою бесідою і споминами, конструктивними діалогами і пропозиціями, вітаннями і поздоровленнями зі святами, піснями, танцями, гумором.


Цього дня у стінах МЦКД лунали ліричні, музичні і прозаїчні вітальні листівки від учасників любительського об’єднання «Надвечір’я»: Миколи Калініченка, Анатолія  Костенка,  Нелі Шульги, Світлани  Слинько, Валентини Стегній, Любов  Саєнко, Ніни  Гавви,  Ольги  Герман,  Зінаїди  Петренко,  Леоніда  Андрєєва.

Родзинкою зустрічі стало привітання ювілярів – постійних учасників любительського об’єднання «Надвечір’я». Цього дня вся громада вітала друзів: Валентину Федорівну Таранушенко і Любов Петрівну Кривошеєнко.

Численні години, які проходив захід, для всіх його учасників промайнули зовсім непомітно, залишивши по собі лише найкращі спогади і відчуття від зустрічі з друзями, мистецтвом, музикою!

Матеріал надано відділом культури і туризму.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *