Квітуй в любові і добрі, Сумщино, край благословенний

Чудовими літніми днями у Куданівському міському клубі відбулися урочисті заходи в рамках обласного культурно-мистецького фестивалю «Квітуй в любові і добрі, Сумщино, край благословенний»,  присвяченого 80-ій річниці створення  Сумської області.

Учасники святкового дійства дарували глядачам позитивні емоції, виконуючи пісні, демонструючи хореографічні номери, зачитуючи гуморески та вірші. Радували своїми художніми номерами Богдан Буцу, Ірина та Оксана Леоненко, Юлія Чала та інші. У залі не вщухали оплески – красиві, талановиті,  дзвінкоголосі артисти приємно вражали присутніх. На казкове свято, влаштоване працівниками  клубу,  завітали діти з усього села, які теж стали активними учасниками різноманітних конкурсів.

Під час заходу діяла виставка дитячих робіт – тут і прикраси з бісеру, і композиції зі штучних квітів, і різноманітні вироби з паперу та дерева, усе виготовлено власноруч талановитими дітками. Заряд позитвних емоцій, який подарувало святкування іще довго лишиться у пам’яті мешканців Куданівки. Окрема подяка депутату Лебединської міськоЇ ради Стеблянко Оксані Михайлівні за солодкі подарунки.

За матеріалами Куданівського міського клубу.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *