Чудова нагода поринути у світ прекрасного

Днями учні Лебединської дитячої школи мистецтв знову дарували усім бажаючим чудову можливість насолодитися талановитим виконанням музичних композицій.

Сонячного літнього дня до зали школи мистецтв завітали учні пришкільних таборів відпочинку ЗОШ №5 та СШ №7, для яких викладач Наталія Волкова разом із учнями музичного відділення підготувала цікаву концертну програму. Спів та гра на різних музичних інструментах, цікаві епіграфи до музичних творів ведучої створювали невимушену, приємну атмосферу, що дозволяла маленьким слухачам сповна поринути у світ прекрасного та чарівного!

 

А вже наступного дня до зали Лебединської дитячої школи мистецтв завітали учні пришкільного табору відпочинку ЗОШ №1, які з великим захопленням слухали музичні твори у виконанні учнів школи. Для присутніх співала скрипочка, м’яко розливались баян та кларнет, у яскравому польоті труба розповідала про почуття, а рояль подарував маленьким слухачам всю свою ніжність та силу. Звичайно, на таких концертах, як завжди, звучить українська пісня, яка зачаровує усіх своєю щирістю та чуттєвістю.

Приємна, невимушена атмосфера концерту надавала можливість дітям та дорослим думками перенестися  у добру казку щасливого дитинства.

За матеріалами Лебединської дитячої школи мистецтв.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *