Лебедин святкує День захисту дітей

Сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей маленькі лебединці зібралися на центральній площі міста, аби продемонструвати свої таланти, зарядитися яскравими, позитивними емоціями від спілкування із одноліткам та передати свій позитив усім гостям свята. Знаковим є і те, що саме сьогодні відзначається Всесвітній день батьків.

Привітав присутніх із таким чудовим, світлим, радісним святом і міський голова Олександр Бакликов та побажав всім завжди мати міцне здоров’я, бути щасливими, успішними, жити у мирі і злагоді.


 

Спершу на Соборній площі око лебединців та гостей міста радували маленькі вихованці дитячих садочків Лебедина. Тут були і маленькі кондитери-танцюристи і їх цукерочки, і маленькі квіточки, і метелики, які кружляли у танку, демонструючи хореографічні таланти та милуючи присутніх своєю дитячою безпосередністю.  По закінченню виступів усім дошкільнятам міський голова Олександр Бакликов вручив солодкі подарунки, які із задоволенням надав приватний підприємець Вадим Режинков.

Наступною частиною концертно-розважальної програми став фестиваль дитячої творчості «Сузір’я талантів Лебедина». А Лебедин таки і справді багатий на талановитих зірочок, які демонстрували свої хореографічні, вокальні, художні здібності. Хореографічними постановками запам’яталися молодша та середня групи хореографічного колективу «Веселка» (керівник Тетяна Литовченко), хореографічний колектив «Соняшник» (керівники Ірина Усенко та Марина Капуста), хореографічний колектив «Веселка» (керівник Маргарита Осіпова), хореографічний колектив «Royal-dance» (керівник Іван Лисенко), хореографічний колектив «Фреш» (керівник Олена Єршова).


Талановитим вокальним виконанням вражали Маргарита Попельнух, Влізькова Поліна, вокальний ансамбль «Маленькі перлинки» (керівник Лариса Шелепова), вокальний ансамбль «До-мі-сольки» (керівник Оксана Бубон), Валерія Павлішина, Степанова Алеся, Саша Василенко, Губеня Лілія, Настя Коваленко, вокальний ансамбль «Вишенька» (ЗОШ № 3, керівник Станіслав Іванов), Григоренко Вероніка, Приходько Лілія, Зелінська Ліза, Лойченко Ангеліна, Романенко Юліана, Вадим Харов, Христина Гупало.

Під час концерту проходив конкурс малюнків на асфальті, у якому брали участь колектив художнього відділення Дитячої школи мистецтв (керівник Лариса Маркелова) та  колектив англомовного табору «Step by step» (керівник Наталія Овчаренко).

[layerslider id=”211″]

За участь у фестивалі всі учасники, а також маленькі чарівні ведучі свята – Настя Баль, Богдан Бендюг, Ангеліна Дворецька та Максим Удод отримали дипломи та подарунки від міського голови.

По закінченню концертної програми і учасники фестивалю, і діти зі шкільних таборів і всі-всі, хто завітав на свято наповнені позитивом, світлими, радісними емоціями, у піднесеному настрої іще довго лишалися на площі, продовжуючи святкування і не поспішаючи розходитися по домівкам.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *