Танцююча нація Лебедина

Рідний зразковий хореографічний колектив «Веселка»…  Швидко промайнули незабутні хвилини дитинства у нашій великій і дружній танцювальній родині. З трепетом у серці ми згадуємо перші репетиції, виступи, поїздки з рідним колективом.  Ми ніколи не забудемо пережиті  емоції на сцені, враження, хвилювання  від виступів, відкриті заняття, тренування у затишному класі. Назавжди  запам’яталися слова та настанови нашого хореографа Тетяни Петрівни Литовченко, яка навчила нас вірити в себе, впевнено йти до поставленої мети. Як зараз пам’ятаємо  її щирі, сповнені любові слова, привітну посмішку, поради. Пройшовши довгий танцювальний шлях, ми гідно дійшли до фіналу, і з честю представили рідний колектив та місто на Всеукраїнському конкурсі «Танцююча нація», виборовши чотири перших місця!

Вихованці старшої групи колективу, серед якої вісім випускників, зайняли два перших місця і отримали золоті медалі. Чесно кажучи, перед виступом нас охопило хвилювання, адже танцювальна композиція «Думки», представлена  в сучасному стилі, це наш дебют! Гучними оваціями зустрічали  глядачі «Український дівочий танець». Також вихованка зразкового хореографічного колективу «Веселка» Оля Падалка стала призером  І  ступеня, подарувавши всім присутнім сольний виступ у стилі хіп-хопу. Приємно, що середня група колективу теж зайняла перше місце з неперевершеним танцем «Флеш».  Ми впевнено можемо сказати, що юні зірочки нашого колективу  стануть гідною нам зміною.

Сподіваємося, що ми змогли посіяти в душі глядачів зерна радості від нашого виступу та переконати суддів Всеукраїнського конкурсу, що «Веселка» –  танцююча
нація! Здається, що час не повернеш назад,  що вже не пройдеш танцювальний шлях знову, але одне знаємо точно, що ми назавжди залишимося «веселчатами» колективу. Переглядаючи фотографії, відео, будемо з ніжністю згадувати «Веселку», а при нагоді обов’язково  завітаємо у хореографічну залу, де на нас завжди чекають дорогі наставники Тетяна Петрівна та Валентин Володимирович, і в черговий раз подякуємо їм за щасливі моменти дитинства, наповнені танцем.

Із  гордістю можемо сказати, що для нас це не просто колектив, «Веселка» – це велика родина, яка залишиться  в наших серцях назавжди!!!

Вихованка старшої групи зразкового хореографічного колективу «Веселка» Валерія Пірог.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *