Весняні злети у “Фреш”

Весна – пора пробудження, теплого сонця та світлих сподівань. У навчанні – це період-підсумок того, що було зроблено, чого навчилися учні протягом навчального року.
Для учнів хореографічного колективу «Фреш» (керівник Олена Єршова) Лебединської дитячої школи мистецтв імені нар. арт. СРСР Б.Р. Гмирі ця весна усміхнулася яскравими золотистими кубками, якими вони були нагороджені на конкурсах різних рівнів.
29 квітня 2017 року творчий колектив «Фреш» взяв участь у ІІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «Планета зірок-2017» у місті Суми та зайняв ІІ місце, а Світлана Лихина, учениця 4 класу хореографічного відділення  у сольному виконанні зайняла ІІІ місце.

14 травня 2017 року хореографічний колектив прийняв участь у Міжрегіональному Відкритому фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Зірковий шанс», де «Фреш» зайняв ІІІ місце!
Дирекція і викладацький колектив школи мистецтв щиро вітає переможців із гарними результатами на конкурсах та бажає подальших яскравих перемог і творчого натхнення у прекрасному виді мистецтва – танець!

Заступник директора з навчально-виховної роботи ЛДШМ Л.О. Суворова

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *