Міський фестиваль сімейної творчості «Родинне джерело»

«Мама», «Сім’я», «Рід», «Родина»…. кожна людина на землі по різному вимовляє ці слова, але ставлення до них і розуміння важливості цих понять у всього людства однакове! Кожен з нас є частинкою свого роду, своєї родини, своєї країни. Кожен з нас є сином чи донькою найріднішої людини на землі – мами! В травні місяці весь світ святкує Дні матері і сім’ї, вшановуючи їх, і стверджуючи їх ніжність і любов, турботу і піклування, відданість серця і материнську любов!

З нагоди цих прекрасних, визначних подій  міський відділ культури і туризму (начальник – Ірина Саєнко), за підтримки Лебединської міської ради (міський голова Олександр Бакликов), традиційно проводить популярний у нашому Лебедині, щорічний міський фестиваль сімейної творчості «Родинне джерело», у якому найкращі талановиті родини нашого міста презентували численним глядачам, присутнім в гостинній, по-особливому затишній концертній залі МЦКД (м-н «Черемушки»), свою творчість і майстерність у двох номінаціях: декоративно – ужиткове мистецтво і  сценічна майстерність.

Кожний експонат виставки, кожна презентація родини, всі виступи представників творчих родин міста були різними. Але об’єднувало їх одне – любов! Любов до своєї сім’ї, любов до творчості, яку плекають і створюють всією родиною, любов до людей, які прийшли помилуватися цими витворами мистецтва і, звичайно, любов до рідної своєї землі, до Батьківщини. Цього дня на щорічному міському фестивалі талановитих родин «Родинне джерело» свою любов і свій талант дарували всім присутнім такі творчі родини нашого міста: Волинських, Костян, Румеги, Петренків, Лапоногових, Васькових, Щербань, Древалів, Усенків, Корчменків, Курлейко, Єгупових, Дєгтярь, Химич, Циханських, Єршових, Демиденків, Попельнух. Також в концерній програмі фестивалю взяли участь учасники хореографічного колективу «Фреш» Лебединської дитячої школи мистецтв (кер. О. Єршова) і гості заходу: родина Сліпченко, – родина, яка виховує прийомних дітей Бабкових Олексія і Юлію, Наталя Орлова з дитячого будинку сімейного типу Андріїшини, які виховують шістьох дітей та Настя Черненко, учениця ЗОШ  І-ІІІ ступенів №5 з бабусею і мамою Оксаною Миколаївною.

Завершився щорічний міський фестиваль сімейної творчості «Родинне джерело» традиційними відзнаками і нагородами. Завершилося свято з вірою в те, що не стане воно останнім, що в наступні фестивалі ми радо будемо зустрічати нові талановиті родини нашого міста, адже кожна родина нашого Лебедина, без сумнівів, талановита!

Відділ культури та туризму.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *