Святкова зустріч учасників любительського об’єднання «Надвечір’я»

У святкові травневі дні, в переддень величного свята нашої рідної землі  – 72-тої річниці Перемоги над нацизмом,  в приміщенні МЦКД (м-н «Черемушки») відбулася чергова, традиційна, тематична,  святкова зустріч учасників любительського об’єднання «Надвечір’я», на яке завітали його постійні учасники – члени клубу, солісти міського центру культури і дозвілля а також поважний гість –  міський голова Олександр Миколайович Бакликов.

Захід  став яскравою перлиною в сузір’ї святкувань, що проводить в травневі дні  міський відділ культури і туризму. Він розпочався тематичним концертом, присвяченим Дню Перемоги, продовж якого з головної сцени міста лунали привітання зі святом від міського голови Олександра Бакликова, лунали патріотичні пісні та пісні воєнних  часів у виконанні Олени Демиденко, Тетяни Бондар та Ольги Пащенко. На мультимедійному екрані висвітлювались кадри військової кінохроніки тих часів. Продовжився захід покладанням квітів до обеліску слави загиблим воїнам – визволителям нашої рідної землі, і, згодом перемістився до малої зали МЦКД, де за склянкою запашного чаю завершився теплою бесідою і споминами, конструктивними діалогами  і пропозиціями, вітаннями і поздоровленнями зі святом, піснями, танцями, гумо

У цей пам’ятний день в стінах МЦКД лунали патріотичні і ліричні, музичні і прозаїчні вітальні листівки від учасників любительського клубу «Надвечір’я»: Олексія Тонкошкура, Нелі Шульги, Ольги Паливоди, Валентини Стегній, Катерини Харанджі,  Любов  Саєнко та Ольги Карпенко, жіночого ансамблю (концертмейстер Анатолій Костенко).

Родзинкою зустрічі стало привітання ювілярів – постійних учасників любительського об’єднання «Надвечір’я». Цього дня вся громада вітала друзів: Надію Йосипівну Безкоровайну, Олену Іванівну Бондаренко, Миколу Костянтиновича Калініченка, Надію Олександрівну Коцаренко,  Марію Іванівну Степаненко, Раїсу Володимирівну Таран і Олену Дмитрівну Мильнікову.

Численні години, які проходив захід, для всіх його учасників промайнули зовсім непомітно, залишивши по собі лише найкращі спогади і відчуття від зустрічі з друзями, мистецтвом, музикою!

Відділ культури і туризму.

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *