Ніхто не забутий, ніщо не забуто…

72 роки минуло з тих пір, як скінчилося жахіття Другої Світової війни. На жаль, з кожним роком, все менше лишається тих, хто кував велику Перемогу, тих, хто не шкодував свого молодого здоров’я в лютих боях з ворогом, хто проніс через фронти вірність воїнській клятві, ім’я їм – Ветерани. Друга світова, війна в Афганістані,  антитерористична операція на сході України – кожне покоління українців, на жаль, втрачає своїх синів і дочок у пеклі війни.

Міським головою Олександром Бакликовим на честь 72-ї річниці Перемоги над нацизмом було організовано зустріч із ветеранами Другої світової війни, ветеранами Афганістану та учасниками АТО. У теплій, затишній атмосфері міський голова привітав присутніх ветеранів з прийдешніми святами, побажав міцного здоров’я, благополуччя, мирного неба над головою і скорішого закінчення війни на Сході. Окрім цього, Олександр Миколайович повідомив, що нещодавно під Санкт-Петербургом було знайдено останки загиблого під час Другої світової війни солдата – нашого земляка. Відшукали і родичів загиблого, спільно було вирішено поховати останки на рідній Лебединщині.

Присутній на зустрічі депутат обласної ради Валерій Чалий побажав усім ветеранам міцного здоров’я, щастя, любові, довгих літ життя.

Зі словами  привітання та найкращими побажаннями звернувся до ветеранів і військовий комісар Роман Перекрьостов.

Голова Лебединської Асоціації ветеранів Афганістану та АТО “ЛАВА” Анатолій Колесник висловив слова щирої вдячності сивочолим ветеранам за їх неоціненний подвиг – Велику перемогу, яка далась, на жаль, надто дорогою ціною.

За святковим столом у теплій, дружній атмосфері ветерани пригадували фронтові будні, ділилися своїми спогадами, обмінювалися досвідом, обговорювали сьогодення. Святковий настрій налаштовував на позитив та заряджав приємними емоціями.


Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *